top of page

INFORMASJON

Utleie av hjortejakt gjelder i hovedsak for jaktlag på 4-6 personer. Men "single" jegere kan også melde seg og bli satt opp til et felles jaktlag hvis det er interesse for det.

GENERELL INFORMASJON:

Jakttider

Hjortejakta på Otterøya starter 1. september og varer helt til 23. desember, og har en pause på 8 dager fra 2. tom 9. oktober.

 

Det er også elgjakt her på øya, og den har fastsatt dato fra 25. september til 23. desember - og har i likhet med hjortejakta pause på 8 dager fra 2. tom 9.oktober.

Jaktterreng

Jaktterreng (fra 0-300 m.o.h). Utenom dyrka mark og myrer er terrenget preget av skogsterreng og fjell, og trær som gran, furu, bjørk, osp og rogn er blant de aller vanligste.

Kvoter og jaktfelt

Jaktområdet er på totalt 7300 dekar, og jaktlag leier hele jaktområdet.

Guiding

Alle nye jaktlag får obligatorisk start-guiding før jaktstart. Kart med inntegnede poster og trekkruter blir utlevert og gjennomgått ved ankomst - dette med tanke på sikkerhet og for å gjøre jaktlaget kjent med alle valdgrenser, poster, ruter osv. Guiding under selve jakta bør avtales på forhånd.

Våpenkort/jegeravgift

Hver jeger skal uoppfordret vise dette ved ankomst, og alle jegere skal ha med seg disse på jakt.

Slakteplass

Slakting foregår på låve. Talje og skinne med kroker for heng av slakt.

Bruk av hund

Bruk av hund er tillatt. Frittgående hund skal avtales på forhånd.

Måneskinnsjakt

Måneskinnsjakt er avsatt for jaktlag med utstyr og erfaring i tillegg til ordinær jakt.

Hvordan komme seg hit?

Otterøya er tilknyttet fastlandet med ei bru, og Broum gård ligger kun en 10-15 minutters kjøretur fra Namsos sentrum. Hvis du velger andre fremkostmidler enn bil, kan veien hit kanskje oppleves litt krunglete. Det går dessverre ikke tog til Namsos, så hvis du planlegger det bør du hoppe av ved Grong eller Steinkjer togstasjon (nærmeste togstasjonene ift. Namsos, ca 1 time unna), og deretter ta buss videre til Namsos. Da er det enten Ekspressbussen eller Trønderbilene som kjører. Kommer du langveis fra kan fly være et alternativ. NB! Kun Widerøe som flyr direkte til Namsos. Bussruter Namsos-Otterøya finner du her, under (Namsos-Skorstad/Aglen). 

Overnatting

Overnatting på småbruk ved sjøen og en enkel hytte på Broumssetern (inkl. i prisen). Mer informasjon om dette finner du her.

Priser og ledige perioder

Ta kontakt pr. e-post eller tlf angående priser og ledige perioder. Kun seriøse henvendelser.

Please reload

bottom of page