top of page

OVERNATTING

Ved bestilling av jaktdager er det mulighet for overnatting inkludert i prisen. Da vil det være to hytter til disposisjon, og de ligger i vakre Oldervika, kun 1-2 km unna Broum gård. De er fint skjermet til av vakker natur ved sjøen, og er veldig sentrale i forhold til alle jaktområdene. I tillegg til dette er det en enkel hytte på Broumssetern som kan brukes ved jakt på fjellet. Nyoppredde sengeplasser ved ankomst og vask av hytta etter bruk er også inkludert i prisen.

HYTTE 1: Nybygd i 2011 m/innlagt vann (ca. 40m²). Åpen stue-kjøkken-løsning i tillegg til en flott, gammel peis fra 1800-tallet (eneste gjenstående fra gammelt bygg). Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn m.m. Bad m/innlagt vann, toalett, steamdusj, varmekabler i gulv. Skotørker er også installert. I tillegg er det en hems med inntil 3 soveplasser.

HYTTE 2: Eldre, sjarmerende hytte uten innlagt vann (ca. 70m ²). Koselig stue med vedovn + kjøkkenkrok og tre soverom (ett rom m/dobbelseng og to rom m/enkle sengeplasser).

NB! Sprinkelsenger/madrasser er tilgjengelig ved ønske om flere sengeplasser. Ta kontakt angående dette ved bestilling!

bottom of page